Salman Khan, acuzat de violență de fosta sa iubită, actrița Aishwarya Rai

De Mădălina Manole pe
Salman Khan a fost acuzat de violență fizică într-un interviu acordat presei internaționale de către fosta sa parteneră de viață, frumoasa și celebra actriță, Aishwarya Rai.

Salman Khan și Aishwarya Rai au foarmat un cuplu o bună perioadă de timp, însă, se pare, comportamentul violent și gelozia actorului au condus la destrămarea relației și la despărțirea celor doi: Bănuia mereu că aveam aventuri cu colegii mei de platou. Au fost dăţi în care Salman a devenit violent cu mine dar, din fericire, nu a lăsat semne şi m-am dus pe platou ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, – a dezvăluit actrița pentru tribune.com.pk, conform wowbizz.Aishwarya Rai

Aishwarya Rai, fosta iubită a lui Salman KhanSalman Khan, actualul iubit al Iuliei Vântur, se pare că ar fi înșelat-o pe Aishwarya Rai, iar actrița a decis să pună punct definitiv relației: „Pentru bunăstarea mea şi din respect pentru mine şi familia mea, nu voi mai lucra alături de Salman. Acest capitol a fost cel mai mare coşmar al vieţii mele. Sunt recunoscătoare că s-a terminat” – a mai spus frumoasa actriță din India.

Salman Khan a negat, însă, toate acuzațiile primite: „Nu am bătut-o niciodată. M-am dat cu capul de perete, dar nu aş putea niciodată să rănesc pe altcineva”, – s-a apărat iubitul Iuliei Vântur.

Citește și – Ce pensie specială are Nadia Comăneci din partea statului român

Citește și – Mesajul dureros transmis de mama Laurei Stoica la 12 ani de la moartea fiicei sale

Sursă foto: Instagram

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere