SAGA Festival anunță o nouă categorie de bilete, Rave Pit. Pregătește-te să dansezi chiar lângă artiștii tăi preferați!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 13:26

Dacă îți dorești să trăiești experiența SAGA la maximum, ei bine, organizatorii festivalului desfășurat în perioada 10-12 septembrie au anunțat că pun la dispoziție o categorie de bilete cu totul specială prin care îți poți rezerva un loc mai aproape de artiștii tăi preferați. Este vorba despre Rave Pit, o categorie de bilete care îți asigură un loc în DJ booth.

Locurile pentru această categorie specială sunt limitate și le oferă ocazia festivalierilor să se distreze chiar de lângă artiștii lor preferați de techno.

Amelie Lens, Carl Cox, Deborah De Luca, Maceo Plex, Mahony, Joyhauser, Dubfire, Chris Liebing, Reinier Zonneveld, Spartaque, Monika Kruse, Enrico Sangiuliano, Adam Beyer, ADIN, Joris Voorn, Kolsch și ANNA sunt artiștii scenei techno alături de care participanții au ocazia să petreacă cele trei zile de festival, direct din spatele lor.

Abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități

SAGA Festival pune la dispoziție 200 de abonamente gratuite pentru persoanele cu dizabilități și câte un însoțitor. Cei care își doresc să participe la festival se pot înscrie, pentru a beneficia de gratuitate, pot găsi mai multe detalii pe site-ul festivalului.

Pentru a putea avea acces în festival, publicul va trebui să prezinte la intrare una dintre opțiunile de mai jos:

  • un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore
  • un test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore
  • un certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni
  • un certificat digital de vaccinare

Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

SAGA Festival anunță o nouă categorie de bilete, Rave Pit. Pregătește-te să dansezi chiar lângă artiștii tăi preferați!

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!