S-au despărțit sau nu George Burcea și Viviana Sposub? Ce imagine a postat actorul în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 10:53

Recent, Viviana Sposub (22 de ani) a șters de pe Instagram fotografiile cu ea și cu George Burcea (32 de ani). „Pozele împreună cu George au dispărut.. ☹️”, a scris o urmăritoare. Mai mult decât atât, asistenta TV nici nu-l mai urmărește pe actor.

S-au despărțit sau nu George Burcea și Viviana Sposub? Ce imagine a postat actorul în mediul online

George, dimpotrivă, încă o urmărește pe Viviana în mediul online și nu a șters niciuna dintre fotografiile cu ea, cel puțin pentru moment. În plus, după speculațiile privind despărțirea, actorul a publicat la Insta Story o postare de-a Vivianei.

S-au despărțit sau nu George Burcea și Viviana Sposub? Ce imagine a postat actorul în mediul online

În fotografii, asistenta TV promovează un brand de detergent. În dreptul fotografiei, George a etichetat-o pe Viviana și a scris: „Gospodarul bun se cunoaște după detergent 😆🙏❤️”.

După speculații privind despărțirea, actorul a mai declarat pentru Cancan.ro: „O iubesc pe Viviana și îmi văd de cele două minuni pe care le am (n.r. – fiicele sale). Cred că este mai mult decât suficient ceea ce fac. Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât și din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm.

Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist. În acest caz, ea a făcut acest lucru la 110%”.

În aceeași zi, la Insta Story, actorul și-a întrebat urmăritorii ce personaj din Familia Addams i s-ar potrivi. Cei mai mulți dintre urmăritori i-au numit pe „Gomez” și „Lurch”.

Inițial, despre rolul lui Gomez, actorul a spus: (1) Nu am mustață; (2) Și nu am nici unchi; (3) Insistați”, în cele din urmă precizând: „Și n-am nici soție :)))”.

George și Viviana s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului Ferma, în vara anului trecut. Cei doi au devenit un cuplu în timpul emisiunii. Tot în timpul competiției, Viviana a mărturisit că ea crede că va avea un drum lung alături de iubitul ei.

Citește și:

Viviana Sposub și mama ei, cele mai mari susținătoare ale lui George Burcea

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Cu doar două săptămâni în urmă, pe 2 august 2021, George comenta la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram: „Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta? 😏😏❤️😍”, iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!”.

La începutul verii, despre pereche se specula că ar deveni părinți. După ce Lora s-a retras de la Vorbește Lumea, Viviana și-a reluat activitatea în emisiune, iar, înaintea primei ediții găzduite, Viviana s-a filmat în culise alături de George.

După ce s-au sărutat, prezentatoarea TV a arătat camerei un test de sarcină, apoi a spus: „Am emoții!”. Pe videoclipul postat la Story, Viviana a mai scris: „Emoțiile de azi dimineață”.

În august 2019, Viviana spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

În toamna anului 2020, întrebată dacă o deranjează că George are copii, Viviana a răspuns: „Doamne, cum să mă deranjeze? Sunt doi copii foarte frumoși. Sunt două fetițe extraordinare despre care George mi-a tot povestit și în timpul Fermei și după Fermă. Nu mă deranjează. Fiecare vine cu trecutul său”.

George are două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu Andreea Bălan (37 de ani). Actorul și solista au fost căsătoriți timp de doar câteva luni, din august 2019 până în martie 2020. Divorțul dintre cei doi încă nu s-a finalizat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!