România s-a calificat în finala Eurovision 2010

De Cristina Popa, pe

Paula şi Ovi şi al lor „Playing With Fire” au trecut şi de cea de-a doua semifinală de la Oslo, reuşind să aducă România printre cele 25 de ţări finaliste, la mijlocul…
… clasamentului, pe poziţia 13. Cât de mult noroc sau ghinion le va aduce acest număr, rămâne de văzut în mai puţin de o zi.


După ce au trecut de etapa eliminatorie din 27 mai, reprezentanţii României din acest an la Eurovision şi-au câştigat un loc în competiţia finală de sâmbătă.


În urma tragerii la sorţ, Paula şi Ovi vor evolua pe poziţia 19, ordinea intrării în concurs a ţărilor participante fiind următoarea: Azerbaidjan, Spania, Norvegia, Moldova, Cipru, Bosnia Herţegovina, Belgia, Serbia, Belarus, Irlanda, Grecia, Marea Britanie, Georgia, Turcia, Albania, Islanda, Ucraina, Franţa, România, Rusia, Armenia, Germania, Portugalia, Israel şi Danemarca.


În cee ce priveşte predicţiile unui clasament final, se pare că Google, care înainte de începerea concursului plasa România pe locul 9, ar putea avea dreptate, cu toate că în topul realizat de motorul de căutare există trei ţări care nici nu se numără printre finaliste: Malta, Polonia şi Suedia.

Concursul de la Oslo din 29 mai va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD, de la ora 22.00, toate cele 39 ţări participante având acum drept de vot.


Telespectatorii din străinătate care vor dori să voteze piesa României, cântecul „Playing With Fire”, vor trebui să urmărească transmisiunea televiziunii publice din ţara în care se află.

Top 10 – Melodiile României la EurovisionCâştigătorii Eurovision din ultimii 10 ani


Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!