Alexandra Stan pe coperta revistei VIVA! – aprilie

De pe

Hiturile ei fac ocolul Pământului, amenințând poziția în topuri a lui Beyonce sau a Rihannei. Fata de 22 de ani din Constanța are o lume întreagă la picioarele ei. Cine este Alexandra Stan și cum era viața ei înainte să devină celebră, puteți afla din interviul publicat în numărul de aprilie al revistei VIVA!

„În afara scenei sunt o persoană cât se poate de normală, naturală, mă îmbrac lejer, obișnuit. Deși nu am dimensiuni de manechin, mă mândresc cu corpul meu și îmi cunosc atuurile. Știu  care îmi sunt calitățile fizice și le scot în evidență, dar nu într-un mod vulgar, nu îmi place să exagerez.” –  spune cântăreața care atunci când are un pic de timp liber îi place să joace jocuri pe consolă, să meargă la cumpărături ori să-și ajute mama la bucătărie.

În interviul acordat revistei VIVA! Alexandra Stan mărturisește că încă nu are un partener  dar se simte bine și singură. Cum ar trebui să fie băiatul care să o cucerească? “Nu îmi plac bărbații insistenți și nici cei superficiali care se bazează mai mult pe calitățile lor fizice”, anunță artista completând lista calităților cu: educat, inteligent, de încredere, sincer, pasional și amuzant.

Despre succesul internațional Alexandra afirmă că reacția publicului străin a fost încă de la început fantastică, fiind și o consecință a strategiei de promovare pusă la punct de managerii ei.

Întrebată dacă o percepe pe Inna că o rivală, Alexandra Stan spune că Inna nu e o rivală, ci mai degrabă o colegă de breaslă foarte talentată. Culmea e că cele două, deși au participat împreună la câteva evenimente, nu au avut timp să facă cunoștință!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro