Richie Faulkner, chitaristul Judas Priest, operat de urgență. Artistul a fost la un pas de moarte

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 18:41

Chitaristul Richie Faulkner, membru al celebrei formații Judas Priest, a fost operat de urgență la inimă, după ce a suferit un anevrism aortic chiar în timpul unui concert.

Richie Faulkner a vorbit recent despre circumstanțele care l-au forțat să ajungă la spital de urgență. Acesta s-a confruntat cu grave probleme la inimă și a avut nevoie de o operație pe cord deschis.

Richie Faulkner, la un pas de moarte din cauza problemelor cardiace

Pe 26 septembrie, în timp ce cânta alături de Judas Priest la Festivalul Louder Than Life din Kentucky, chitaristul a suferit un „anevrism aortic și disecție de aortă completă”. În mod surprinzător, acesta a reușit să termine concertul, apoi a fost transportat de urgență la o unitate medicală din apropiere.

Citește și: Lidia Buble și iubitul, în vizită la Castelul Bran

Jennifer Lawrence, apariție neașteptată pe străzile din New York. Vedeta e însărcinată în 5 luni

Viorica de la Clejani, puternic afectată de COVID-19. Solista a stat 10 zile în spital

Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

Aorta mea s-a rupt şi sângele a început să fie împins spre cavitatea toracică.

Din ceea ce mi-a spus chirurgul meu, cei care păţesc asta de obicei nu ajung la spital în viaţă, a povestit Richie Faulkner, potrivit rollingstone.com.

Artistul a mai spus că părţi ale pieptului „au fost înlocuite cu componente mecanice”.

Acum sunt literalmente din metal, a precizat acesta.

Chitaristul formației Judas Priest, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că atunci când se uită la filmări de la festival vede pe fața lui „confuzia și angoasa” în timp ce cânta piesa „Painkiller” și simțea că ceva este în neregulă.  

Indiferent de circumstanțe, atunci când urmăresc filmarea, adevărul este că, știind ce știu acum, văd un om pe moarte, a mai completat Richie Faulkner, care a mai menționat că nu a mai avut probleme cu inima până acum.

După incidențul care a fost pe punctul de-ai răpi viața, artistul le-a transmis tuturor să meargă la controale medicale în mod regulat pentru a evita astfel de situații.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!