Richard Hammond și soția sa au fost gazați și jefuiți în sudul Franței

De Oana Savin, pe
Richard Hammond, unul dintre prezentatorii emisiunii auto Grand Tour, și soția sa, Mindy, au fost gazați și jefuiți în timp ce se aflau în vila lor de vacanță situată în sudul Franței.

Potrivit Mirror, hoții au folosit gaze asupra lui Hammond și familiei acestuia, înainte de a jefui vila din Saint-Tropez.

Mindy, soţia lui Hammond, a povestit cum hoţii au răscolit camerele celor 15 oaspeţi din casă, în căutare de bani şi bijuterii.

Inițial, femeia a crezut că zarva era făcută de invitații lor, astfel că a mers la culcare.

Citește și: Florin Ristei a fost reținut de jandarmi

Infractorii, care au folosit gaze asupra victimelor, nu se află la primul incident de acest gen. Anterior, ei au jefuit casa pilotului de Formula 1, Jenson Button.

Soția lui Hammond a afirmat că aveau oaspeți deoarece au dat o petrecere tematică în stilul anilor 1920.

„Trebuie să ai un curaj nebunesc pentru a face aşa ceva, trebuie să fii mulţumit că oamenii nu s-au trezit. În acea dimineaţă am dormit până la 8.00. Nici măcar nu m-am trezit la sforăitul lui Richard. Nimeni nu s-a trezit. Am descoperit că hoţii au mai jefuit o proprietate în aceeaşi seară”, a povestit Mindy.

Citește și: Gerard Depardieu, acuzat că a violat o tânără în urmă cu două săptămâni

La o zi după jaf, fiica cea mică a cuplului, Willow, în vârstă de 15 ani, a descoperit că i-a fost furat ceasul. Mai mult, hoţii au furat bani din poşetele invitaţilor. Cei doi hoţi au fost prinşi cu ajutorul camerelor de supraveghere, la 48 de ore de la comiterea jafului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!