Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară pe 4 iunie 2021. Actrița a dat naștere unei fiice, Lilibet Diana. Perechea mai are împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de doi ani.

Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Lilibet este alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta a II-a (95 de ani). Prințul Philip, bunicul lui Harry, s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani.

Așadar, perechea a ales un prenume care îi onorează pe ambii bunici ai lui Harry. Al doilea prenume i-a aparținut regretatei Prințese Diana (n. 1961 – d. 1997), mama lui Harry.

Regina Elisabeta a II-a a cunoscut-o pe fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Datorită tehnologiei moderne, Regina Elisabeta a II-a și-a putut cunoaște strănepoata în aceeași zi în care aceasta s-a născut, în ciuda faptului că suverana locuiește în Marea Britanie, iar micuța a venit pe lume în Statele Unite ale Americii.

O sursă a dezvăluit pentru People că monarhul a cunoscut-o pe Lilibet via apel video, după ce cuplul a revenit acasă de la spital. Sursa a dezvăluit că Meghan și Harry „au fost extrem de bucuroși și de nerăbdători să anunțe că fiica lor a venit pe lume”.

Fiul cuplului, Archie, este de asemenea „foarte bucuros să aibă o surioară mai mică”. Perechea „l-a pregătit pe Archie” pentru rolul de frate mai mare vorbind „mult” despre venirea pe lume a lui Lili. Archie are totuși doar 2 ani, deci „este mult prea mic pentru a înțelege” toate schimbările produse în jurul lui.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

„Regina, Prințul de Wales, soția lui, Ducesa de Cornwall, și Ducii de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei Ducilor de Sussex”, se mai arăta într-un comunicat eliberat de Palatul Buckingham duminică, 6 iunie 2021.

Harry și Meghan își anunțau retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice la începutul anului 2020. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

În martie 2021, Meghan și Harry i-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani) un interviu în care au dezvăluit motivele din cauza cărora au luat decizia de a se retrage.

Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

Din vara anului 2020, Meghan, Harry și Archie locuiesc în Santa Barbara, California, SUA. În același cartier exclusivist locuiesc Oprah și Ellen DeGeneres (63 de ani).

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!