Reacția lui Cătălin Măruță la mesajul lui Mihai Bendeac: „Un joc al lui”

De Unica.ro, pe

Cătălin Măruță a reacționat la mesajul transmis de Mihai Bendeac pe rețelele de socializare, în care îl amenința că o să apeleze la ajutorul Poliției dacă îl mai sună și continuă să-l hărțuiască.

Mihai Bendeac a șocat pe toată lumea după ce a postat pe contul său de Instagram un mesaj video neașteptat, dedicat lui Cătălin Măruță.

M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!

Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică!

Citește și: Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

Cristina Cioran, moment emoționant cu fiica ei în spital. „Abia o așteptăm acasă!”

Mihai Bendeac, mesaj pentru Cătălin Măruță: „Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui. Mă duc la poliție!”

Reacția lui Cătălin Măruță la mesajul lui Mihai Bendeac

Potrivit impact.ro, Cătălin Măruță susține că mesajul a fost, de fapt, o glumă a actorului și că relația dintre ei ar fi una foarte bună.

De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube, a spus prezentatorul TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!