Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

De Unica.ro, pe

Răzvan Simion (40 de ani) formează de aproape un an un cuplu cu Daliana Răducanu (29 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Weekendul trecut, perechea l-a petrecut pe litoral. Pentru prima dată de când formează un cuplu, Daliana și prezentatorul Neața cu Răzvan și Dani au publicat imagini cu ei doi în mediul online. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Până acum, designerul și moderatorul au fost extrem de discreți în privința relației lor. După relația expusă publicului cu artista Lidia Buble (27 de ani), prezentatorul își dorește, probabil, să păstreze aspectele acestea ale vieții sale personale pentru el, cel puțin pentru moment. În 2020, Lidia și Răzvan s-au despărțit după 5 ani de relație.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au publicat primele imagini împreună

Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia. Răzvan și Daliana formează un cuplu de mai bine de 10 luni.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!