„Rătăciţi în Panama” din această seară la Kanal D

De Unica.ro pe

Postul de televiziune Kanal D lansează în această seară, de la ora 22.00, una dintre cele mai mari provocări din televiziunea românească: reality-show-ul „Rătăciţi în Panama”, despre care afirmă că este cea mai mare investiţie făcută vreodată pentru o emisiune de televiziune din România.

„Rătăciţi în Panama”, programul-fanion al grilei de toamnă la Kanal D, îl are ca gazdă pe Andrei Gheorghe, care-şi face astfel o spectaculoasă reîntoarcere „pe sticlă”.

Kanal D este singura televiziune din România care a obţinut licenţa de realizare a formatului „Desafio”, un reality-show concurs care, de peste cinci ani, se bucură de un succes uriaş în America Centrală, în ţări precum Columbia, Venezuela şi Panama.

O luptă a caracterelor

Showul constă într-un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungla panameză, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.

Cele trei echipe care se confruntă sunt echipa vedetelor, echipa oamenilor obişnuiţi şi echipa celor care au mai participat la emisiuni de televiziune.

Deşi Kanal D doreşte să păstreze un secret absolut asupra numelor participanţilor până în această seară, se cunosc deja numele celor şase vedete care se confuntă în junglă: CRBL, stripperul Cornel Păsat, luptătorul de K1 Ionuţ Iftimoaie, Ramona Gabor, De La Vegas şi Jasmine.

„Rătăciţi în Panama” se va difuza pe Kanal D în fiecare zi de luni până joi, de la ora 22.00, iar sâmbăta va fi „seara eliminărilor”, de la ora 21.30.

Află mai multe detalii despre acest subiect pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro