Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, favoriţi la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Două perechi au fost eliminate, două au ajuns la duel, iar cititoarele Unica.ro şi-au desemnat favoriţii! Să vedem cine ar putea fi câştigătorii, potrivit voturilor voastre.
În cadrul unui sondaj realizat săptămâna trecută, comunitatea Unica.ro şi-a desemnat favoriţii în cea mai urmărită emisiune-concurs – „Dansez pentru tine”.

Sensibile atât la dramele care i-au adus pe concurenţi în ringul de dans, dar şi la manifestările de măiestrie sau, după caz, de fiţe ale vedetelor, cititoarele Unica.ro i-au votat pe Radu Vâlcan şi pe Elena Voscoboinic ca favoriţii concursului, cu 31,9% din voturi.

Cuplul format din Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu s-a clasat pe locul doi în preferinţele femeilor Unica.ro, cu 30,1% din voturi, iar la o distanţă considerabilă de ei se află Alina Chinie şi Ştefan Bamboi(9,6%)

În această ediţie, cuplul Kamara Ghedi şi Iulia Deliu a fost eliminat din concurs, iar în ediţia viitoare îi vom vedea la duel pe Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu versus Monica Columbeanu şi Andrei Vlad.

Iată clasamentul integral, în urma voturilor din comunitatea Unica.ro:

1. Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic 31.9%

2. Jean de la Craiova si Sandra Neacşu 30.1%

3. Alina Chinie şi Ştefan Bamboi 9.6%

4. Andreea Mantea şi Daniel Lazăr 8.0%

5. Monica Columbeanu şi Andrei Vlad 7.3%

6. Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba 6.9%.

Foto:
PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro