Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson: „N-am voce și nici nu știu să dansez”

De Unica.ro pe
Prince Jackson (20 ani), fiul cel mare al lui Michael Jackson, a acceptat recent să apară într-un interviu televizat, la un post public din Marea Britanie, și să vorbească despre viața sa, dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui, regele muzicii pop.

La fel ca și Michael, și Prince evită aparițiile publice, atât cât îi stă în putință. Drept urmare, toată lumea a fost cu ochii pe el când tânărul a acceptat să apară la o televiziune din Marea Britanie și să vorbească despre viața lui actuală, alături de sora sa Paris (19 ani) și mezinul Blanket (15 ani), dar și despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui.

Paris Jackson

Paris Jackson

Citește și – Cum reușea Michael Jackson mișcarea care sfida gravitația

Citește și – De ce purta Michael Jackson o singură mănușă

Dezvăluiri intime din viața copiilor lui Michael Jackson

Atunci când Michael a murit, Prince avea doar 12 ani. Tânărul a mărturisit că dispariția tatălui său a fost un șoc emoțional atât pentru el, cât și pentru frații săi mai mici, însă a declarat că artistul „a fost un părinte minunat, un model de urmat și o sursă de inspirație”.

În plus, chiar dacă pentru el Michael era un părinte normal, tânărul a declarat că și-a dat seama cu adevărat de celebritatea tatălui său atunci când a văzut „cum oamenii leșinau la concertele lui”. Această atenție din partea publicului și a presei i s-a părut însă prea deranjantă, așadar a ales să fie la fel de discret ca și tatăl lui și s-a orientat spre o carieră în spatele camerelor de filmat – Prince se străduiește să devină producător de film.

Blanket Jackson

Blanket Jackson

„Când eram mic, tata a angajat un profesor. Ne-a învățat foarte multe despre cadre, compoziție, imagine și coloane sonore. Obișnuia să ne oprească sonorul de la filmele pe care le urmăream, pentru a ne explica despre importanța coloanei sonore și a elementelor vizuale”, a explicat tânărul.

Acesta a mărturisit, de asemenea, că în ciuda faptului că nu are voce și nici nu știe să danseze, pasiunea pentru film i-a fost transmisă tot de tatăl său. Nu-i de mirare că și fratele lui mai mic, Blanket, vrea să devină regizor, iar că sora lor, Paris, cochetează cu actoria.

„Cred că ar fi mândru de noi, dacă ne-ar vedea azi”, a încheiat tânărul.
Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis