Poze: Uite cum arată băieţelul Shakirei şi al lui Pique

De Erika Chivu pe

Shakira a postat pe pagina ei de Facebook o poză cu micuţul Milan, băieţelul ei şi al fotbalistului gerard Pique. Uite ce frumos e!
Micuţul Milan Pique Mebarak şi-a făcut deja debutul în showbiz, deşi are numai câteva luni. El a fost pentru câteva minute al cincilea jurat al concursului „The Voice” – echivalentul „Vocea României” în SUA. Milan a stat în braţele mamei lui, şi dacă ne luăm după expresia lui a fost foarte intrigat de ce a văzut pe scenă.
Micuţul este deja o apariţie de senzaţie. Îmbrăcat într-o cămaşă în carouri şi un tricou cool, el a făcut senzaţie printre cei prezenţi pe platoul show-ului. Cât despre faimoasa lui mămică, la numai câteva luni de la naştere, ea arată senzaţional şi e în formă maximă.
Milan s-a născut pe 22 ianuarie la Barcelona, fiind faimos încă din primele ore de viaţă. Părinţii lui, Shakira şi Gerard Pique s-au cunoscut în 2010, când fotbalistul a apărut în videoclipul Shakirei, „Waka, Waka”, imnul campionatului Mondial de Fotbal din acel an.
Cei doi au recunoscut oficial că formează un cuplu în primăvara lui 2011, când Shakira a publicat pe Twitter o imagine cu ei doi şi mesajul „El este soarele meu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro