Poze: Cătălin Măruţă, la Paris cu Andreea Tonciu şi Gigel Frone

De pe

În căutarea unui “sufleţel pentru Gigel”, ProFM l-a dus pe simpaticul concurent de la “Românii au talent” tocmai la Paris. Numai că Gigel nu a mers singur: acolo l-au urmat Cătălin Măruţă şi Andreea Tonciu, hotărâtă să-i devină profesoară de romantism.
“Andreea s-a despartit si impacat cu Mitea de atatea ori, incat stie ce sfaturi sa-i dea lui Gigel la capitolul romantism. In plus, dupa atatea meditatii la geografie si limba romana, Tonciu avea si ea nevoie de o vacanta ca sa se relaxeze”, glumeste prezentatorul “Happy Hour”.
De luni, 10 decembrie, telespectatorii ProTV vor putea urmari la “Happy Hour” in fiecare zi, timp de o saptamana, aventurile lui Gigel la Paris. Atat Gigel, cat si Andreea Tonciu au fost incantati de plimbarea la turnul Eiffel, la Moulin Rouge si pe Champs Elysees, unde chiar au intrat impreuna intr-un magazin Louis Vuitton.
catalin maruta, andreea tonciu si gigel frone
Si pentru ca daca ii pui laolalta pe Gigel, Tonciu si Maruta obtii o combinatie de soc, prezentatorul “Happy Hour” recunoaste ca excursia nu a fost lipsita de momente amuzante: “Gigel a cantat mult la Paris, a atras privirile tuturor trecatorilor, insa i-a cantat si lui Tonciusi nu oricum, ci intr-un Ferrari decapotabil. Apoi, intr-un magazin am avut parte de ceva emotii pentru ca Tonciu a ajuns sa nu se mai inteleaga cu vanzatorul: de la o bucata de branza pe care a cerut-o, au ajuns sa se injure ca la usa cortului si nu oricum, ci in engleza”, isi aminteste Catalin Maruta.
catalin maruta, andreea tonciu si gigel frone

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro