Poze: 6 vedete goale şi însărcinate în revistele glossy

De Unica.ro pe

Tonul l-a dat Demi Moore, în 1991, când a apărut goală pe coperta revistei Vanity Fair. Era însărcinată în şapte luni, iar pozele au fost făcute de celebra fotografă Annie Leibovitz.
Pozele au iscat controverse uriaşe în media. A fost criticată atât revista Vanity Fair, cât şi Demi Moore şi Annie Leibovitz. Unii au considerat că vedeta a fost transformată într-un obiect sexual, alţii au văzut în această copertă o dovadă de mare curaj din partea ei. Din acel moment femeile însărcinate nu s-au mai simţit obligate să-şi ascundă burta ca şi cum le-ar fi fost ruşine cu ea. În ciuda criticilor, controversata imagine nu a reprezentat sfârşitul carierei lui Demi Moore, pe atunci un adevărat sex simbol.
Opt ani mai târziu, revista „W” a copiat ideea, iar vedeta goală şi însărcinată de pe copertă a fost Cyndi Crawford. Titlul editorialului a fost „La o parte, Demi!”
cindy crawford
Varianta italiană a Vanity Fair a copiat şi ea ideea surorii mai mari, având-o pe copertă pe Monica Belluci. Ea pozat goală la ambele sarcini, în 2004 şi 2010.
monica belucci
Britney Spears nu putea să rateze o asemenea ipostază. A pozat în 2006 pentru Harper’s Bazaar.
britney spears
Claudia Schiffer a pozat pentru Vogue Germania în iunie 2010. A copiat aproape în totalitate imaginea lui Demi Moore, aşa cum a făcut şi Jessica Simpson în 2012, când a apărut în revista Elle.
Cum ţi se pare aceste imagini?
jessica simpson
claudia schiffer
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO