Poze „Pariu cu viaţa”: Cascadorii riscante în episodul de diseară

De PR, pe

În „Pariu cu viaţa” patru băieţi îşi riscă viaţa şi încearcă să o salveze pe Ioana. De asemenea, poliţia este pe urmele indivizilor periculoşi care au răpit-o din aeroport.
In momentul in care afla in ce pericol se afla Ioana, prietenii ei din trupa se hotarasc sa intervina, chiar daca acest lucru presupune sa-si riste viata pentru colega lor. Fanii serialului vor urmari secvente pline de actiune si suspans din timpul “misiunii” de salvare a Ioanei, scene pentru care s-au realizat filmari cu tiroliana la miezul noptii.
pariu cu viata
“Baietii pun la cale un plan pentru a o salva pe Ioana, iar ea lupta pana in panzele albe pentru a scapa. A fost destul de greu, secventele au fost o provocare pentru mine. M-am bucurat mult ca am avut parte de actiune. A fost nevoie de multa concentrare, iar toti cei care au luat parte la secvente cat si locatia m-au ajutat mult sa intru in poveste si sa para toata situatia veridica. Bineinteles au contribuit mult si regizorii nostri. S-au filmat aproximativ 4 ore in timpul noptii, au iesit niste secvente in acelasi timp si foarte amuzante, o sa radeti mult”, povesteste Alina.
pariu cu viata
In casa LaLa este multa veselie si energie, dar tinerii din gasca sunt inca la inceput de drum, intampina probleme pe care trebuie sa invete sa le gestioneze cu maturitate si sa-si asume responsabilitatea:
“Avem parte de distractie cat cuprinde, insa problemele apar cand vine vorba despre responsabilitate, despre convietuirea in comun nu numai in timpul petrecerior. Tinerii vor gestiona problemele printr-un sef la „casei” si un program strict. Ramane sa vedem cat il pot respecta”, spune Sore.
pariu cu viata
“Atmosfera in casa este evident LaLa. De cand ne mutam impreuna incepem sa ne maturizam si descoperim cum sa traim pe picioarele noastre. Invatam din mers sa gestionam tot felul de situatii care apar atunci cand atatia tineri locuiesc impreuna. Ne ajuta si Raluca, ea are un rol important in ceea ce priveste maturizarea nostra”, spune Bubu.
pariu cu viata
Anca este o adolescenta indragostita care se afla in fata unor decizii importante, iar Sara, care a trecut prin multe dezamagiri in dragoste, incearca sa-si ia toate masurile de precautie inainte de incepe o noua relatie: “Sara a suferit mult din dragoste, nu mai are incredere in baieti, dar avand in vedere discutia pe care o are cu Cristi, realizeaza ca trecutul nu a fost uitat. O sa vedeti ce se intampla cu Sara si Cristi”, spune Sore.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!