De ce a plans Andreea Marin?

De Libertatea.ro pe

Se întâmpla în urmă cu aproape 10 ani, pe când emisiunea ei, „Surprize, Surprize”, schimba, la propriu, destine.
Andreea Marin, „Zâna” de atunci a ajutat un băieţel de 9 ani să îşi urmeze visul de a ajunge un mare pianist. Povestea lui Marius Cătălin Deneş, băieţelul surprins de ea, şi-a mai scris o pagină, duminică seară, la Ateneul Român.

Andreea Marin a făcut posibilă împlinirea viselor multor români, iar Marius Cătălin Deneş este unul dintre ei.

Atunci, „Zâna” i-a avut complici chiar pe părinţii băiatului şi l-a invitat pe băieţel să facă prima sa înregistrare oficială într-un studio, alături de profesionişti, credea el.

„El, pianul, profesioniştii din studioul ce urmă să îl găzduiască – o noutate şi un pas important pentru micuţul ambiţios ce visa să cucerească lumea cu muzica sa. Ajunge, intră într-o «cameră» având în centru un pian alb, se aşează să îşi încălzească mâinile pe clape, dar deodată în jurul sau spaţiul e inundat de lumină, căci totul fusese aranjat chiar în spatele porţilor uriaşe ce se deschid în faţă lui: Surprize Surprize, şi sute de oameni privindu-l tăcuţi pe un ecran minute în şir graţie camerelor ascunse îl primesc cu o explozie de aplauze! De aici, emoţiile s-au ţinut lanţ: primul interviu în faţă unei ţări întregi, mâinile cântând impecabil la pianul din platoul tv la ora de maximă audienţă, surpriză de final , momente care l-au impulsionat şi l-au marcat pe micul artist de odinioară cât să nu uite o viaţă întreagă…”, povesteşte Andreea momentul de cotitură din viaţa şi cariera lui Marius Cătălin Deneş.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge