Cum petrec vedetele autohtone de Crăciun şi Revelion

De Diana Sorescu, pe

Sărbătorile de iarnă sunt îmbrăţişate cu drag şi de celebrităţi care şi-au făcut super-planuri de vacanţă. Unica.ro a aflat unde şi cu cine vor petrece vedetele Crăciunul şi Revelionul.
Din câte ne-au spus vedetele noastre, mai toţi vor petrece Crăciunul în familie.
Cât despre Revelion, aici se mai schimbă planurile: unii au optat pentru staţiuni montane, alţii se vor relaxa în destinaţii exotice, departe de ţară.

Radu Vâlcan: „Pentru mine, de mic copil, Crăciunul înseamnă Sărbători petrecute alături de cei dragi. Voi gusta din bucatale gătite de bunica, vom sta împreună la masă şi apoi, alături de prieteni, îmi doresc să evadez într-o vacanţă. Vom alege probabil cu câteva  zile înainte de finele acestui an o ofertă last minute.”

Gina Pistol: „Ca în fiecare an îmi voi petrece Crăciunul alături de familie şi cei dragi, iar de Revelion o să evadez la munte, cu prietenii.”

Corina Caragea: „Revelionul îl voi face la Londra. Mă voi intoarce la Londra pe care am îndrăgit-o din prima şi voi petrece cu cei dragi dublu – şi de anul nou, şi de ziua mea!”.

Laura Cosoi: „De Revelion o să fiu alături de Smiley şi o să merg cu iubitul meu la concertele pe care el le va susţine în Bucureşti. Vacanţa noastră va începe de fapt de ziua mea, pe 2 ianuarie, când vom pleca în Thailanda pentru 2 săptămâni, unde plănuim să vizităm dar şi să ne odihnim”.

Ioana Ginghină: „De Crăciun vom fi în Bucureşti şi vom sta alături de familie. De Revelion însă vom pleca în Harghita la ski, patinaj şi săniuş”.

Carmen Brumă: „De Crăciun eu voi fi la muncă, pe platourile emisiunii „Spa-ul de duminică seara”. Cât despre Revelion, teoretic ştiu unde am să-l fac, practic nu ştiu dacă o să se concretizeze!”

Amalia Enache: „De Revelion voi fi la soare, în Thailanda şi îmi voi pune la miezul nopţii o dorinţă, ca la fiecare Revelion.”

Victor Slav: „Voi fi la muncă, cu informaţii proaspete despre vreme pentru telespectatorii Pro Tv, iar Anda va avea concerte”.

Cătălin Măruţă: „Vom petrece Crăciunul în formula extinsă şi gălăgioasă, aşa cum avem obiceiul. Ne vom aduna cu toţii în jurul bradului – noi, părinţii mei, părinţii şi fraţii Andrei, nepoţii etc – şi ne vom deda la bunătăţi, cadouri, dialoguri şi râsete. Iar de Revelion, bineînţeles că tentaţia noastră e să mergem, al treilea an consecutiv, în Dubai, fiindcă ne-a plăcut la nebunie în anii trecuţi. Ne vom hotărî în ultima clipă, în funcţie de cum se mai simte Andra până atunci. Dacă nu plecam în Dubai probabil mergem cu un grup de prieteni undeva mai aproape sau chiar stăm în Bucureşti”.

Elena Gheorghe: „De Crăciun o să fiu acasă cu familia mea, iar pe 26 decembrie o să susţin un concert în Bucureşti, în parcul Cişmigiu. De Revelion o să cânt la munte, o să fac un tur Sinaia-Poiană-Bran”.

Ela Voineag: „Crăciunul asta o să fie un maraton: acasă la bunica mea, apoi cu mama, după care familia iubitului meu şi finii noştri. De Revelion o să stăm acasă şi o să facem o petrecere cu prietenii şi finii noştri. Am primit deja comandă de sushi, aşa că ei voi găti special pentru ei”.

Vezi în pagina următoare unde merg in vacanţă Julia Jianu şi Denis Ştefan!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2