Perfuziile cu vitamine, un nou trend printre vedete

De Andreea Catrina, pe

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete internaţionale postează pe conturile lor de socializare imagini din spital, în timp ce le sunt administrate perfuzii.
Cara Delevingne, Rihanna, Lilly Allen sau Kelly Osbourne sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute celebrităţi care urmează, se pare, un nou trend.
Perfuziile cu vitamine sunt cea mai nouă invenţie a clinicilor private de peste ocean, care promit că în urma administrării, pacienţii se simt dintr-o dată mult mai bine, pielea acestora devine mai strălucitoare, imunitatea lor creşte, metabolismul este accelerat şi mahmureala dispare ca prin minune.

Nu ştim exact pentru care dintre aceste motive vedetele apelează la perfuziile cu vitamine, deşi putem bănui că epuizarea este una din cauze… iar în ceea ce o priveşte pe Kelly Osbourne, care în ultima perioadă a fost surprinsă de fotografi mai mult în stare de ebrietate decât trează, cu siguranţă şi mahmureala este un motiv în plus.

Unul dintre reprezentanţii unei clinici care oferă un astfel de tratament a declarat pentru tabloidul britanic Daily Mail că aceste perfuzii nu prezintă niciun risc pentru sănătatea pacienţilor. „Sunt mulţi oameni care nu au neapărat nevoie să meargă la medic atunci când nu se simt foarte bine. Dacă în mod normal ei ar lua o pastilă împotriva durerii de la farmacie, noi le oferim acum pur şi simplu o alternativă”.

Perfuziile cu vitamine, un nou trend printre vedete
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!