Oase se întoarce la Asia Express

De Andreea Catrina, pe
Veste neașteptată de la producătorii Asia Express! Oase se întoarce în emisiune! Vezi care va fi rolul lui în sezonul 3 al show-ului!

Oase, unul dintre câștigătorii sezonului 2 Asia Express, revine în cadrul emisiunii! La rugămintea publicului – pentru că după încheierea sezonului anterior foarte multe astfel de cereri au apărut pe rețelele de socializare – producătorii îl readuc în cadrul show-ului pe unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți.

Oase va fi noul coprezentator al Ginei Pistol pe Drumul Comorilor, înlocuindu-i astfel pe Liviu și Andrei.

Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri… cred că presiunea.  Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.  Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a povestit Oase.

Gina Pistol va fi în continuare prezentatoarea Asia Express, așa cum era de așteptat. “Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în Asia Express, dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă. Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla”, a povestit Gina Pistol.

Asia Express, cel mai urmărit reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1, cel mai probabil în primăvara 2020. Cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura de această dată în Filipine și Taiwan.

Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: vor trăi doar cu un dolar pe zi, vor fi nevoiți să-și găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!