Oana Turcu și Cristi Brancu au împlinit 10 ani de căsnicie. Care este secretul longevității

De Mădălina Manole pe
Oana Turcu și Cristi Brancu au împlinit 10 ani de căsnicie. Prezentatoare a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” și Cristi Brancu, moderatorul emisiunii ”Agenția VIP” de la Antena Stars, sărbătoresc zilele acestea un deceniu de când și-au jurat iubire veșnică în fața altarului.

Oana Turcu și Cristi Brancu s-au căsătorit în 2008 și au împreună un băiețel, pe nume Tudor, alintat Teddy de părinți, în vârstă de 7 ani. Cristi Brancu a mărturisit că secretul relației lor este faptul că trăiesc intens fiecare clipă, dar și că în fiecare zi își fac declarații de dragoste: „Zece ani de căsătorie. Nu e o veșnicie decât pentru cei care nu au întâlnit iubirea care te completează. Pentru noi a durat cât o zi, poate puțin mai mult, pentru ca lângă noi e un băiețel ca o imensă sursă de fericire. Ne spunem ‘Te iubesc’, ne sărutăm și ne îmbrățișăm în fiecare zi. E ceva care vine din noi, ca și cum ai spune ‘Bună dimineața’!”, – a mărturisit Cristi Brancu.

Oana Turcu a profitat de această perioadă frumoasă din viața ei pentru a publica pe Instagram o fotografie din 2007 în care apare alături de soțul său. Cât despre cadouri și surprize: „Cadouri? Da. Oana a primit un superb colier cu diamante. Eu am primit… un băiețel perfect. Acum 7 ani. E un dar pentru toată viața. Te iubesc, Oana! Nu există… iubire mai mare!” – a mai spus Cristi Brancu.
Oana Turcu si Cristi Brancu, 2007

Oana Turcu și Cristi Brancu sărbătoresc cei 10 ani de când sunt soț și soție printr-o vacanță în doi: „Sărbătorim pe fuga azi și mâine – când e ziua în care ne-am cununat religios, pentru că avem mult de muncă. Dar în week-end plecam într-o țară caldă din Europa, unde ne vom răsfăța după cât merităm!”.

Citește și Andreea Marin și Lavinia Pârva, criticate și comparate ironic de Iulia Albu

Citește și – Draga Olteanu Matei nu și-a serbat niciodată ziua de naștere. Care este motivul

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro