Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich și Alina Ceușan fac front comun împotriva Oanei Zăvoranu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 15:25

Cele mai cunoscute vedete din lumea mondenă autohtonă și au făcut front comun împotriva Oanei Zăvoranu, după ce, aceasta a început o “campanie” împotriva numelor sonore din showbiz-ul românesc.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Deranjate de atitudinea Oanei, vedete și influenceri precum Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceușan sau Anda Adam au publicat pe paginile lor de Instagram un mesaj prin care o avertizează pe „Querida” că vor acționa împotriva ei pe cale legală.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, noi declarații scandaloase la adresa lui Pepe

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.

Deja, prin intermediul unor avocați, am demarat acțiuni judiciare care să conducă la tragerea la răspundere atât penală, cât și civilă, a acestei persoane. De asemenea, avem speranța că mecanismele judiciare vor opri conduita vădit ilegală a respectivei persoane, precum și a celor ce o susțin în diverse moduri. Înainte de a fi influenceri, suntem oameni care își doresc să trăiască într-o societate civilizată presupune niște limite, niște drepturi și niște mecanisme de protecție a acelor drepturi.

Internetul este un spațiu public în care, dacă educație nu ne obligă la o conduită civilizată, legea cu siguranță o va face”, este mesajul apărut în online împotriva Oanei Zăvoranu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!