O cunoscută cântăreță de muzică populară lucrează ca make-up artist ca să își plătească piesele

De Oana Savin, pe
O cunoscută artistă a făcut sacrificii mari de dragul muzicii! Lucrează ca make-up artist ca să poată să-și plătească piesele. Teodora Ureche, o interpretă de muzică populară din Bistrița-Năsăud a recunoscut că a trecut prin perioade extrem de grele.

Teodora are o poveste impresionantă de viață. Tânăra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate intreprete de muzică populară din județul Bistrița Năsăud. Artista provine dintr-o familie simplă, modestă, dar talentul și vocea sa au ajutat-o să ajungă acolo unde și-a dorit încă de mic copil. Intrepreta de muzică populară a vorbit pentru prima oară despre sacrificiile pe care a fost nevoie să le facă pentru carieră.

De dragul muzicii, Teodora s-a făcut manichiuristă și make-up artist pentru a putea face rost de bani ca să-și plătească piesele și pentru a-și îndeplini visul din copilărie, acela de a avea o carieră de succes în muzică. Atunci când nu este pe scenă, artista poate fi găsită la un salon de frumusețe din Bistrița Năsăud, și este foarte  încântată de jobul ei la care nu are de gând să renunțe prea curând, deși pe plan muzical lucrurile au început să-i meargă din ce în ce mai bine.

Am început cu cariera în muzică de la 14 ani, după cum am mai declarat, dar nu am continuat doar cu muzica, din cauza banilor am ales să fac și alte joburi. Sunt manichiuristă, am luptat mult pentru a face și lucrul ăsta, pentru a mă putea întreține, pentru a plăti piesele, promovările etc., deoarece veniturile erau destul de mici și nu ne puteam permite să investesc în carieră și câțiva bani în plus erau bineveniți. Am urmat un curs de manichiură-pedichiură și după terminarea lui am și început să practic în domeniu”, a povestit cânăreața de muzică populară.

O cunoscută cântăreță de muzică populară lucrează ca make-up artist ca să își plătească piesele

„Nu am rămas doar la nivelul de începător, am făcut sacrificii pentru a urma mult mai multe cursuri de performanță. Între timp am mai făcut și un curs de make-up artist, îmi doream atât de mult să-mi pot realiza și această dorință… Și viata mi-a oferit fix ceea ce eu mi-am dorit. Dumnezeu a fost mereu alături de mine și nu m-a lăsat atunci când mi-a fost greu. Reușita unui om în viață este să trăiască așa cum își dorește și să nu ne fie niciodată rușine de trecutul nostru sau de ceea ce suntem. Încercările și greutățile vieții cu siguranță te fac un om mai bun!”,  a precizat tânăra artistă.

Sunt o persoană simplă și provin dintr-o familie modestă. Am crescut alături de mama și fratele meu, ei au fost mereu alături de mine, m-au ajutat mereu să trec peste orice obstacol și orice greutate, nu m-au lăsat să renunț niciodată la visul meu și tot timpul m-au încurajat și îmi spuneau că o să reușesc. De micuță mi-am dorit să cânt, dar din păcate până la vârsta de 14 ani nu am avut posibilitatea necesară pentru studii”, a afirmat ea.

Din clasa a-8-a am început să iau ore de canto, am urmat o școală de arte populare. Am avut ocazia să colaborez cu ansamblul „Doina Someșana” din Sângeorz-Băi și încet, încet, am început să mă ridic cu toate că nu îmi era ușor din cauza problemelor cu banii, dar nu m-am dat bătută. În viață trebuie să-ți fie clar cine ești, ce anume vrei, care sunt cele mai bune abilități ale tale, iar apoi trebuie să-ți fie foarte clare scopurile, să știi care sunt țelurile pe care vrei să le atingi cu ajutorul talentelor tale la cel mai înalt nivel. Ai posibilitatea să alegi ceea ce faci, asta pentru că poți face mult mai multe lucruri, iar când vine vorba de succes cel mai important cuvânt este „pot să fac asta”. Pot să fac orice din ceea ce vreau”, a mai spus Teodora Ureche.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Teodora Ureche.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!