Nicoleta Luciu e sinceră: „Când e lună plină, n-am chef de sex”

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Luni, 19 ianuarie 2015, 10:30

Nicoleta Luciu (33 de ani) trăieşte mai nou după principiile asiatice feng-shui, iar asta începe să-i afecteze oarecum viaţa de cuplu.
Nu de alta, dar în nopţile în care luna se afişează pe cer în toată splendoarea, fosta “Miss România” renunţă la partidele fierbinţi de sex cu soţul ei, Zsolt Csergo, cu care are patru copii, pe motiv că brusc îi dispare apetitul sexual.

Vedeta a dezvăluit pentru Libertatea că apelează adesea la sfaturile unui specialist în astrologie, care a învăţat-o ce paşi să urmeze pentru a avea o viaţă tihnită: “Am mare grijă ca noaptea, când este lună plină, să trag draperiile în dormitor, pentru că este planeta feminităţii, reprezintă femeia, iar atunci suntem mai nervoase şi mai irascibile. Astfel că nu îi permit luminii astrului să pătrundă pe geam, pentru că se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine. Am observat că îmi scade apetitul sexual când e lună plină. Mi-am făcut şi modificări în casă, ţinând cont de sfaturile unui consultant în feng-shui, şi de atunci îmi merge mult mai bine şi pe plan personal, dar şi profesional”, ne-a declarat Nicoleta.

Ea nu ne-a zis şi ce spune despre acest nou stil de viaţă şi soţul ei, Zsolt Csergo, care, în acele nopţi când luna “zâmbeşte” de pe cer, nu “pupă” nimic din partea frumoasei sale neveste.

A plecat de la PRO TV la trustul rival

Deja au apărut primele semnale că feng-shui îi aduce noroc. Deşi nu mai are contract cu PRO TV, Nicoleta Luciu s-a orientat rapid către trustul Intact, respectiv către posturile Antena Stars şi Antena 1, iar cariera muzicală a reintrat pe un făgaş bun.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!