Motivul pentru care Emma Watson nu vorbește niciodată despre iubitul ei

De Amelia Matei pe
O poți auzi pe Emma Watson vorbind despre multe lucruri: feminism, seria „Harry Potter”, modă, cărți etc – atât în interviuri cât și pe rețelele de socializare. Dar nu o vei auzi niciodată vorbind despre bărbatul cu care se întâlnește, nu pentru că el nu există, ci pentru că „Vreau să fiu consecventă”, a explicat Watson pentru o publicație de peste Ocean.

Citește și – 10 lucruri inedite pe care nu le știai despre Emma Watson – Femeia Anului 2017

„Nu pot să vorbesc despre iubitul meu într-un interviu și apoi să mă aștept ca paparazzi să nu facă poze în jurul casei mele. Nu le poți avea pe ambele”, a adăugat actrița.

Iubitul Emmei Watson este, conform presei americane, antreprenorul William Knight, în compania căruia actrița a fost fotografiată de mai multe ori pe parcursul anului trecut. Nu vorbește despre el de dragul lui, spune Watson.

„Am observat că la Hollywood persoana cu care te întâlnești devine parte a promovării tale. Aș detesta dacă aș face pe cineva să se simtă ca o parte a unui spectacol”, a mai spus actrița în cadrul aceluiași interviu.

Din cauza atenției la care era supusă, Emma și-a dorit să renunțe la cariera actoricească atunci când a început să studieze la Universitatea Brown, pe motiv că nu se mai regăsea.

„Mergeam pe covorul roșu, apoi mă analizam în baie. Aveam foarte mult machiaj și aceste rochii mari, voluminoase. Puneam mâinile pe chiuvetă și mă uitam în oglindă, spunându-mi: „Cine e ea? Nu mă puteam conecta cu persoana din oglindă și este un sentiment foarte neliniștitor””.

Cu toate acestea, a decis să își continue cariera grașue filmului „Perks of Being a Wallflower/ Jurnalul unui adolescent timid”.

„Am făcut asta de când aveam 10 – 11 ani și m-am gândit de multe ori că poate nu sunt potrivită pentru acest job pentru că sunt prea serioasă; sunt dificilă; sunt prea serioasă; nu mă potrivesc. Pe măsură ce am crescut însă am realizat că nu, nu este cazul. Să duc aceste bătălii, cele mai mici sau cele mai mari, asta este cine sunt eu”, a conchis Emma Watson.

Citește și – Emma Watson, apariție de senzație la premiera filmului ”Frumoasa și Bestia”

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro