Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a fost dată afară de la Kanal D

De Unica.ro pe
Vestea că Bianca Drăgușanu nu va mai prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că show-ul părea să meargă bine. Deși vedeta a anunțat că renunță la emisiune pentru a petrecere mai mult timp alături de fetița ei, se pare că adevărul este cu totul altul.

Decizia de a renunța la Bianca ar fi fost luată de cei din conducerea postului TV, nemulțumiți de comportamentul vedetei lor. Ei ar fi vrut ca departamentul de PR al Kanal D să se ocupe de imaginea Biancăi, pe timpul despărțirii de Victor Slav. Însă aceasta vedeta nar fi făcut lucrurile după dorința ei, fără a ține seama că faptele ei afectează imaginea postului TV.

Astfel, Victor Slav ar fi mers la cei din conducerea Kanal D pentru a anunța despărțirea de Bianca și faptul că urmează să se mute din apartamentul ei. Deși ar fi trebuit ca departamentul de PR să dea această veste publicului, Bianca a divulgat informația unor prieteni din presă și astfel totul s-a aflat mai repede decât ar fi vrut cei de la Kanal D.

Această greșeală i-a fost iertată, însă Bianca a mai făcut încă una. Ea a mers împreună cu noul iubit, Tristan Tate la un eveniment monden plin de fotografi și jurnaliști, astfel că, din nou, reprezentanții Kanal D nu au avut ocazia să se ocupe de imaginea ei așa cum ar fi vrut.

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere