Ce spune limbajul trupului despre soţii Columbeanu

De Stela Moisescu, pe

Monica şi Irinel Columbeanu au reuşit în cinci ani de căsnicie să facă din iubirea lor improbabilă, una aproape… autentică. Nu şi-au ţinut relaţia ascunsă de ochii presei.
Dimpotrivă, ne-au lăsat să vedem fiecare frântură a căsniciei lor, uneori chiar şi prin gaura cheii…

După cererea de divorţ intentată de Monica, ne dăm seama că poveste de iubire scăldată numai în lapte şi miere îşi târâie acum finalul prin mocirlă. Psihologul Ştefania Asan ne oferă câteva indicii despre cât de fericiţi au fost împreună Monica şi Irinel Columbeanu, studiindu-le limbajul trupului, despre care specialistul afirmă că: „rareori minte, deoarece el îşi are locul în subconştientul nostru.”

Aşadar, iată cinci imagini surprinse cu Monica şi Irinel Columbeanu în momente cheie ale relaţiei lor. Psihologul Ştefania Asan îţi dezvăluie ce comunică cei doi prin limbajul trupului!

Nunta celor doi nu a provocat doar zâmbete…

Pe 22 iulie 2006 a avut loc nunta fastuoasă dintre Monica şi Irinel. Presa nu a lipsit de la eveniment, astfel că fiecare moment, până în cele mai mici detalii, a fost imortalizat. În mod clar cuplul se bucură de eveniment alături de cele câteva sute de invitaţi, la vila de la Izvorani.

Romantismul a plutit în aer, dar chipurile mirilor, deşi mai mereu un zâmbet, ascund pe alocuri şi alte sentimente, mai puţin fericite.

Iată cum comentează psihologul Ştefania Asan limbajul trupului celor doi din imaginea de mai jos!

„Irinel duce mâna la ochi, gest ce poate exprima, printre altele, că vrea să evite ceva.  Iar capul aplecat în faţă al Monicăi trădează respect, supunere sau o frământare.”

Ce spune limbajul trupului despre soţii Columbeanu

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!