Moment amuzant la Palatul Buckingham: Regina l-a certat pe Prințul William. Află din ce motiv!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2016, 16:00
Prințul William este un bărbat în toată firea, căsătorit, cu doi copii, dar să nu uităm că este și nepotul uneia dintre cele mai importante figuri regale din Europa, Regina Elisabeta a II-a. Aceasta din urmă este foarte atentă la etichetă atunci când vine vorba de aparițiile în public, mai ales că așa cere cutuma, așa că are grijă ca toată lumea din familie să respecte asta, inclusiv viitorul rege.

Tocmai de aceea nu se sfiește să-i atragă atenția nepotului ei, chiar și în public, când William uită de maniere sau de îndatoririle sale ca membru al Casei Regale. Un moment amuzant s-a petrecut zilele trecute în timpul ceremoniei de aniversare a 90 de ani de la nașterea Reginei.

Ducele de Cambridge s-a aplecat la un moment dat spre adorabilul prinț George, pentru a-i arăta parada aviației militare, fază care nu i-a scăpat Reginei. Aceasta se afla la balconul Palatului Buckingham, lângă nepotul ei, prințul William, dar și lângă restul familiei, când a văzut că viitorul rege nu stătea în picioare în momentul în care avioanele survolau Palatul.

Citește și: Mesajul emoționant lăsat de Prințesa Diana fiului ei, William

L-a bătut ușor pe umăr, supărată de scăparea Prințului, și i-a făcut semn să se ridice. ”Ridică-te, William”, a părut ea să-i spună viitorului rege. William s-a conformat pe loc, fără să facă vreun comentariu, cu o figură spășită și obedientă. Episodul a fost imediat imortalizat de jurnaliști și a făcut înconjurul planetei.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!