Mirela Vaida, nevoită să amâne tăierea moțului fiului său

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 aprilie 2020, 16:17
Mirela Vaida este nevoită să amâne petrecerea pe care o pregătise cu ocazia tăierii moțului fiului său, Tudor. Prezentatoarea de televiziune a povestit cum i s-au dat toate planurile peste cap din cauza epidemiei de coronavirus.

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară în urmă cu un an de zile, iar de Paște planificase împreună cu soțul său să-i taie moțul băiețelului său, Tudor, însă se pare că petrecerea va trebui amânată: „Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebuie să plecăm mereu undeva. Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Citește și –  Cum rezistă Ilinca Vandici în izolare: „Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi, să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară. De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

Citește și –  Cum se distrează familia Măruță în izolare la domiciliu. VIDEO

Mirela Vaida, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită  cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume, și au împreună trei copii.

Mirela Vaida, nevoită să amâne tăierea moțului fiului său

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!