Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

De Unica.ro pe
Mirela Vaida și Anca Țurcașiu sunt colege de breaslă, iar la un moment dat îndrăgita actriță a fost invitată în platoul emisiunii moderată de prezentatoarea de televiziune și au făcut dezvăluiri intime.

Anca Țurcașiu a anunțat, printr-un mesaj tulburător postat pe pagina sa de Facebook, că a divorțat de soțul său, Cristian Georgescu, după un mariaj de 22 de ani. Vestea a șocat pe toată lumea, iar motivul divorțului a fost presupus de nașul cuplului, Cristian Țânțăreanu, însă nici unul dintre soți nu a făcut alte dezvăluiri.

Mirela Vaida a povestit cum l-a cunoscut pe soțul Ancăi Țurcașiu, episodul fiind relatat într-un mod haios, în urmă cu câțiva ani, în cadrul emisiunii pe care aceasta a prezenta: „Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

Citește și – De ce a divorțat Anca Țurcașiu? Prima declarație a fostului soț

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă”, – a povestit Mirela Vaida amuzata.

Mirela Vaida, în patul lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Citește și A doua Lună Nouă în zodia Rac. Universul ne mai dă o șansă. Ce oportunități aduce zodiilor

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro