Mirela Vaida, din nou în platoul emisiunii „Acces Direct” după atac

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:23

Vineri, 19 martie 2021, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Luni, 22 martie, prezentatoarea TV a depus plângere penală împotriva agresoarei.

Mirela Vaida, din nou în platoul emisiunii „Acces Direct” după atac

De la polițiști, Mirela Vaida a înțeles că femeia în vârstă de 40 de ani, originară din Iași, fusese cu o săptămână în urmă externată din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia după ce fusese diagnosticată cu retard. Femeia a intrat în platou pe o ieșire de Urgență, spune echipa emisiunii.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă că pot fi astăzi în fața dumneavoastră. Nu încerc să conving pe nimeni de nimic. Sunt foarte mulți oameni care încă cred că tot ceea ce mi s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să-i conving de absolut nimic. Fiecare este liber să creadă ce vrea. (…)

Mi se pare că teoria urii este noua religie a noastră. Mi se pare că nu mai avem pic de empatie. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte care poate nu vă plac.

Noi prezentatorii, așa cum ne spune funcția, suntem cei care prezintă niște realități aduse de oameni obișnuiți. Noi prezentatorii nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu avem mize, nu suntem judecători și nu suntem noi dumnezei, suntem niște oameni.

Faptul că voi vreți, pe Instagram, pe Facebook, să ne înjurați, să ne blestemați, să doriți moartea copiilor noști… Faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține.

Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Credeți ce doriți. Eu vreau doar să-mi apar viața pentru cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida în lacrimi. „Recunosc că am insomnii și recunosc că întoarcerea în acest loc mă neliniștește. Repet, noi, cei care apărem la televizor, ne facem doar meseria”, a mai spus.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Mirela Vaida crede că agresoarea a acționat „la pont”

„De când sunt la „Acces Direct” noi nu avem public. (…) Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea.

Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foarte multe semne de întrebare. Eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!