Mioara Roman va suferi o „intervenție chirurgicală destul de complicată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 septembrie 2022, 11:35

Mioara Roman (82 de ani) suferă azi o „intervenție chirurgicală destul de complicată”, a dezvăluit fiica ei cea mică, Oana Roman (46 de ani). Cu doar câteva zile în urmă, Mioara a fost din nou internată în spital, la nici o lună de la ultima externare.

Mioara Roman va suferi o „intervenție chirurgicală destul de complicată”

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman în mediul online.

„Cred că am slăbit trei kilograme săptămâna asta.. măcar atât. Pentru stat în casă nu e nimic mai minunat decât mătasea. Trebuie încercat orice poate aduce o stare bună!”, mai scria vedeta cu o zi înainte.

În dreptul unui videoclip cu animalul de companie, Oana a mai scris: „Simte starea mea și mă alină așa cum știe el mai bine. Iubirea asta pură și necondiționată este neprețuită”.

La începutul acestui an, mama prezentatoarei TV a avut COVID-19.

„Nu a avut absolut niciun simptom și nici nu i-am spus, ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. A fost greu, pentru că nu am putut să merg la ea”, declara Oana la vremea aceea.

Mioara Roman suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină, un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Mioara Roman Oana RomanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat începând din anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Între anii 1974 și 2005, Mioara a format un cuplu cu tatăl Oanei, Petre Roman (76 de ani). Din 2005, politicianul formează un cuplu cu solista Silvia Chifiriuc (49 de ani), alături de care are un fiu, Petrus (12 ani). La rândul ei, Mioara mai are o fiică, pe designerul Catinca Roman (55 de ani), din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (90 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!