Mihai Bendeac îşi caută sosie. Uite pe ce a pariat 500 de euro!

De Unica.ro pe

Pentru actorul Mihai Bendeac, contul sãu de Facebook a devenit locul în care îşi împãrtãşeşte gândurile şi experienţele. Chiar azi-noapte, Mihai Bendeac şi-a anunţat prietenii cã a fãcut un pariu important: cautã pe cineva care sã îl imite, în caz cã se va face un scheci despre „România Danseazã”.
Oferã jumãtate din suma pariatã – 500 euro plus o cinã şi o searã în  club cu juraţii talent show-ului. Iatã cum araţã anunţul:
Am pus pariu cu un prieten pe 500 de euro. El zice aşa: ”Tu ai darul imitaţiei. Dar n-am vãzut niciodatã cum aratã Bendeac imitat. Pânã acum, sã zicem cã ai avut show-uri în care interpretai anumite personaje sau spectacole de teatru în care, la fel, era vorba de un personaj. Dar, acum, la ”România Danseazã” eşti tu însuţi. Sunt curios cum te-ai imita tu pe tine sau cum te-ai parodia, dacã s-ar face un scheci despre emisiunea asta, aşa cum ai fãcut şi tu despre emisiunile altora!”
Eu am pus pariu cã, într-o lunã, gãsesc pe cineva care sã mã imite foarte bine, încât sã-l convingã şi pe el. Ceea ce e greu, ce-i drept, omul fiind cusurgiu din naştere.
Dar am pariat, totuşi, 500 de euro! Şi vreau sã-i câştig! Nu de alta, dar fac juma-juma cu cel care mã imitã. Şi, cine ştie, poate cineva va fi aşa inspirat încât sã-i imite bine de tot şi pe colegii mei de juriu. :))
So… care te bagi?

P.S. – Pe lângã jumãtate din pariu, care îi aparţin, câştigãtorul se bucurã şi de restul. Adicã ceilalţi 250 de euro vor fi folosiţi pentru o cinã şi o searã în club cu juriul.
Alãturi de Monica Petricã şi CRBL, Mihai Bendeac face parte din juriul celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului, „România Danseazã”, lansat duminica trecutã, de la 20:30, la Antena 1, spectacol ce s-a bucurat de un succes uriaş la lansare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro