Mihaela Rădulescu şi Mandinga

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cunoscută pentru pasiunea sa pentru cinematografie, vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu îşi face debutul şi în lumea muzicii, prin colaborarea cu trupa latino Mandinga.
Proiectul inedit realizat de trupa Mandinga, „Historia de un Amor/Istoria unei iubiri, este un spectacol muzical, conceput ca un melanj de muzică şi dans, care o aduce în rolul de povestitor pe Mihaela Rădulescu.
 
Vedeta s-a implicat şi în alte producţii teatrale şi cinematografice, precum „Legături bolnăvicioase”, în regia lui Tudor Giurgiu sau „Fall Down Dead”, regizat de John Keeyes.
 
Spectacolul combină elemente de teatru, muzică şi dans şi evocă istoria muzicii salsa din Cuba anilor ’60, surprinde Miami anilor ’80, precum şi Bucureştiul zilelor noastre.  
 
Show-ul „Historia de un amor” este o premieră pentru scena muzicală românească, spectacolul urmând să aibă loc pe 21 martie la Sala Palatului din Bucureşti.
 
Biletele costă între 45 lei şi 110 lei şi pot fi achiziţionate de pe site-ul myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor Diverta.

 Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!