Mihaela Rădulescu: „am donat peste 100 000 de euro”

De Unica.ro pe

Mihaela Rădulescu va avea un weekend şi un început de săptămână încarcate. Va prezenta două spectacole importante la Sala Palatului, „Historia de un amor”…
… al trupei Mandinga, şi cel aniversar dedicat lui Florin Piersic. Rolul de povestitor îi vine ca o mânuşă, având în spate peste 15 ani de făcut „live” în televiziune.

Când programul se va fi sfârşi, se va întoarce la Monaco, la calmul şi echilibrantul stil de viaţă în care îşi doreşte să îl crescă pe Ayan, baiatul ei în vârstă de aproape şase ani. Mihaela ne asigură că, dacă stă mai retrasă de zona televiziunii, nu înseamnă că este mai puţin activă. Dimpotrivă. Pregăteşte noi acţiuni caritabile, emisiuni speciale şi o nouă carte.

În acest weekend şi apoi marţi veţi fi gazda a două evenimente de excepţie: „Mandinga – Historia de un Amor” şi aniversarea a 50 de ani de carieră a maestrului Florin Piersic. În ambele situaţii veţi fi în postura de moderator/povestitor. Putem spune că vom avea un fel de „Duminică în familie”, dar la un alt nivel?

Mihaela Rădulescu: Sunt proiecte total diferite ca structură şi ca miză. În plus, pentru niciunul dintre ele nu am vreo contribuţie la sumar, aşa cum făceam la emisiunile mele. Sunt spectacole gândite de alţii şi am acceptat cu bucurie rolul de „povestitor”. Este vorba tot de un prezentator, dar care face parte mult mai activ din poveste….

Citeşte întreg interviul pe Agentiadepresamondena.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro