Mel Gibson, transformare uluitoare. Fanii au rămas fără cuvinte

De Oana Savin pe
Mel Gibson a suferit o transformare uluitoare, după ce a reușit să slăbească 14 kilograme în doar două luni. Această nouă îngățișare a actorului i-a lăsat fanii fără cuvinte.

Gibson, care a împlinit 62 de ani, a reușit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul unui nutriționist.

Medicul a explicat pentru New Idea cum l-a ajutat pe star să ajungă la greutatea dorită.

Ne dădeam chiar și 30 de mesaje pe zi și ne sunam pe FaceTime de câteva ori pe săptămână. Era încântat că a slăbit”, a povestit nutriționistul.

Mel Gibson, transformare uluitoare. Fanii au rămas fără cuvinte

Mel Gibson, după ce a slăbit 14 kilograme

Nu doar că a slăbit vizibil, dar Mel Gibson se simte mult mai bine, starea sa de sănătate îmbunătățindu-se considerabil.

Eram torturat că nu puteam să scap de cauciucul de rezervă. Acum toate hainele îmi vin și spatele nu mă mai doare deloc. Pot să dorm mai bine. E aproape miraculos. Mă simt bine, foarte sănătos”, a declarat actorul.

Mănânc mai des, dar mai sănătos. Beau shake-uri de proteine zi de zi, fac sport. Am mai multă energie să fac sport”, a subliniat el.

În prezent, celebrul actor se pregătește să regizeze un remake al clasicului „The Wild Bunch”. Recent, Warner Bros a confirmat că Gibson va conduce producția, în timp ce Bryan Bagby se va ocupa de scenariu.

Citește și: Cum arată bărbatul care şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă încercând să se transforme în celebra păpuşă Ken

Citește și: Channing Tatum și Jessie J, cel mai nou cuplu din lumea mondenă

Sursă foto: Northfoto, Shutterstock

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil