Meghan Markle, obligată să ia lecții de etichetă înainte de nuntă

De Unica.ro pe
Numărătoarea inversă a început! Mai sunt mai puțin de 100 de zile până la nunta anului 2018, nunta Prințului Harry (33 ani) cu fosta actriță Meghan Markle (36 ani). Și pentru că nu vorbim de o nuntă obișnuită, ci de o nuntă regală, iată că un nou amănunt a ieșit la iveală – viitoarea mireasă a început să ia lecții de etichetă!

Pe 19 mai 2018, la capela Sfântului Gheorghe a castelului Windsor, Prințul Harry se va căsători cu Meghan Markle. Ceremonia va fi oficializată de arhiepiscopul de Canterbury, cel mai înalt prelat al Bisericii Anglicane. Pentru că Meghan Markle este o femeie obișnuită, fără origini nobile, ea a început deja să ia cursuri de etichetă pentru nunta din primăvară.

Cu toate că nu va primi titlul de prințesă, titlu rezervat doar femeilor născute în Familia Regală, Meghan va primi totuși, după nuntă, un titlu nobiliar și trebuie să fie pregătită pentru acest moment. O întreagă echipă o ajută în prezent pe fosta actriță să ia lecții de etichetă pentru ziua nunții, atunci când toți ochii vor fi ațintiți asupra ei.

Ce trebuie să învețe Meghan Markle până la nuntă

Până la nunta din 19 mai, Meghan Markle trebuie să învețe o mulțime de lucruri care pentru noi, oamenii de rând, ar putea părea banale. Printre acestea – cum să urce și să coboare dintr-o mașină cu “grație regală”, cum să socializeze cu diplomații și nobilii străini, cum să se comporte la masă și cum să folosească toate tacâmurile specifice unei mese festive regale, dar și cum să vorbească mai delicat, mai rar și mai elegant.

O sursă apropiată Casei Regale Britanice a dezvăluit pentru tabloidul DailyStar că, în aceste săptămâni până la nuntă, Meghan Markle și cei care îi predau lecțiile de etichetă vor fi nevoiți să analizeze absolut toate detaliile, “pentru ca totul să fie perfect”.

Dacă Prințul Harry a crescut cu aceste reguli și știe totul despre eticheta regală, viitoarea sa soție are doar câteva săptămâni până la nuntă pentru a face cea mai bună impresie asupra reprezentanților celor mai importante Case Regale din Europa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro