Matei, Marius, Mara, Mirela…

De Unica.ro, pe

Dacă până acum stăteam în dubii şi încă mai speram că ne vom salva la un moment dat, de-acum sunt sigur: România este un imens spital de nebuni şi toţi psihiatrii din lume nu ne mai pot vindeca.

Eu nu cred să mai existe pe planetă o ţară în care, în fiecare zi, cetăţenii ei să asiste la un scandal public. În ritmul ăsta, în câţiva ani, fiecare dintre noi va avea parte de propriul lui scandal televizat. Dacă până mai deunăzi certurile aveau loc între aceiaşi oameni, de la o vreme şi-au făcut apariţia personaje pe care cu greu ţi le-ai fi imaginat punându-şi poalele în cap cu atâta dezinvoltură.  

Unde s-a ajuns

Recent, Crina Matei l-a făcut cu ou şi cu oţet pe directorul Teatrului de Operetă din Bucureşti pe motiv de hărţuire sexuală. Realizaţi până unde s-a ajuns? Directorul uneia dintre cele mai respectabile instituţii de cultură şi una dintre artistele talentate ale României îşi trag la gioale prin emisiuni televizate mai ceva ca Naomi şi Nikita în zilele romantice ale unui Show Păcătos. Mai mult, se bagă în scandal şi fostul iubit al Crinei, renumitul ţambalist Marius Mihalache, şi îi urează celei pe care, până mai ieri, o strângea cu pasiune în braţe, să „dea Dumnezeu să te calce maşina,
să-ţi strâng creierii de pe asfalt cu făraşul”.

Război psihologic

Mai nou, alt scandal surprinzător ţine lumea cu ochii ţintuiţi în televizor: Mirela Zivari se războieşte cu Mara Bănică. Mirela este, poate, cel mai mediatizat psiholog de la noi şi până acum era invitată la emisiuni pentru a emite păreri pertinente, în diverse cazuri de specialitate. Dar n-a fost de-ajuns. Dracu ştie de ce, s-a apucat să organizeze un bal de caritate, unde, vezi-Doamne, trebuia să participe şi Angelina Jolie.

Ziarista din zona tulbure

A pornit la drum împreună cu această Mara Bănică, o ziaristă cu vechi state de muncă în zona de investigaţii, aflată mai mereu într-o zonă tulbure, din punct de vedere profesional, care de-a lungul carierei sale a stârnit multe controverse, ultima dintre ele petrecându-se în perioada în care cei trei ziarişti români fuseseră răpiţi în Irak.

Reporter pe-atunci pe la Naţional TV, parcă, Mara pleacă de nebună, ignorând toate avertismentele oficialilor, şi anunţă prin corespondenţe telefonice că e bine merçi în Irak şi că n-o întreabă nici dracu de sănătate, d-apăi s-o mai şi răpească. Mă rog, în Irak i-a mers, se pare, mai bine decât în România, unde Zivari o acuză de înşelăciune şi alte lucruri. Mara sare la gâtul Mirelei şi o acuză că soţul ei, de origine arabă, a bătut-o. Și, ca să fie masa bogată, aruncă pe piaţă o altă bombă: Mirela Zivari este cea care i-a făcut farmece Adrianei Bahmuţeanu să-i moară copilul, pentru că nu i-a mers ei afacerea cu grădiniţa, pe care Mirela şi Adriana o aveau împreună. Aşa-i că v-a luat capul? Că vă vine să vă băgaţi picioarele în ea de ţară şi să fugiţi văzând cu ochii? Treaba dumneavoastră, dar vă anunţ că „dincolo” o să muriţi de plictiseală.

Dan Capatos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!