Maria Shriver a ajuns la mânăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger. Actorul s-a iubit cu menajera

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:50

Maria Shriver recunoaște că a trăit ani de zile în umbra fostului ei soț, Arnold Schwarzenegger, iar divorțul a avut un impact așa mare asupra ei, încât a fost nevoită să ajungă la mânăstire ca să se regăsească.  

Jurnalista, în vârstă de 67 de ani, și Arnold, în vârstă de 75 de ani, au fost împreună aproape 25 de ani, dar, după ce s-au despărțit legal în 2021, perspectiva Mariei despre ea însăși s-a schimbat pe măsură ce a învățat cum să se „prețuiască”.

Arnold Schwarzenegger a înșelat-o pe Maria Shriver cu menajera

Marcată de separare, care s-a datorat infidelității actorului din producția Terminator, care a avut un copil cu menajera familiei, Mildred Patty Baena, Maria a apelat la o călugăriță pentru a se putea confrunta cu prăbușirea relației ei. Ea a făcut mai multe dezvăluiri în podcastul Making Space cu Hoda Kotb.

Maria Shriver și ArnoldIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Maria Shriver admite că avea nevoie de cineva care să o îndrume. Ea a adăugat că, deși scrisese anterior despre experiența ei, nu a împărtășit-o” niciodată, apoi a detaliat ce i-a spus călugărița, ea fiind cea care i-a dat puterea de care avea nevoie pentru a merge mai departe.

După ce a dezvăluit că s-a dus la mănăstire, jurnalista mărturisește că „i s-a dat permisiunea să fie slabă”.  „Cred că ai venit aici căutând permisiunea”, i-a spus călugărița. 

Maria Shriver

Maria Shriver povestește că s-a simțit ca și cum ar fi într-o scenă din The Sound Of Music.  În timp ce era la mănăstire, i s-a spus: „Nu poți veni să locuiești aici… dar ai permisiunea să ieși și să devii Maria”.  Pentru prima dată în viața ei, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger s-a simțit mai puțin invizibilă și a început să plângă. 

Maria Shriver și Arnold au fost împreună 25 de ani

Jurnalista și actorul s-au căsătorit în 1986, la aproape nouă ani după ce s-au cunoscut. Ei s-au separat în 2011 și au finalizat divorțul în 2021. Cei doi au împreună patru copii. Din cauza faimei fostului ei soț, Maria Shriver spune că deseori simțea că trăiește în umbra acestuia.

Și nu a fost prima dată când a simțit frustrările de a fi în preajma celor aflați în lumina reflectoarelor, după cum spune nepoata regretatului președinte John F. Kennedy, „Am crescut simțindu-mă invizibilă într-o familie incredibil de publică, celebră. Au fost o mulțime de personaje foarte mari în acea familie”, spune Maria. Ea a explicat că se simțea ca un „zgomot de fundal” în copilărie și a continuat până când și-a învățat „lecția”. 

Pentru a accepta în sfârșit că ea contează, Shriver spune că a trebuit să se vadă prin ochii ei, așa că a renunțat, într-un final, să se concentreze asupra modului în care o priveau alții. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!