Maia Morgenstern, mesaj de susținere pentru prietenii ei nevaccinați: „Voi lua prânzul la bordură”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 11:31

Maia Morgenstern a scris pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles, în contextul impunerii unor restricții dure pentru persoanele care nu și-au făcut vaccinul împotriva COVID-19.

După ce autoritățile au interzis accesul în restaurante și a circulației după ora 20:00 pentru persoanele nevaccinate, actrița Maia Morgenstern a transmis că este alături de prietenii ei care se află în această situație.

Citește și: Cum arată vila de vacanță a Andreei Marin

Mihaela Bilic: cura de slăbire care funcționează garantat

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Maia Morgenstern, mesaj de susținere pentru prietenii ei nevaccinați

La bordură. Astăzi voi lua prânzul la bordură. Împreună cu prietenii mei buni. Cei mai buni prieteni, cei mai dragi. Nu vor să apară în poză. Și nici nu pot. Ei nu pot o grămadă de lucruri.

Am fost alături de ei, invitată, alintată și răsfățată peste tot. Unde vrei și unde nu vrei. Pe atunci, în restaurante și stațiuni, la munte și la mare. În excursii și la evenimente elegante. Și a fost tare bine.

Ei, acum o sa fiu și eu alături de ei, la bordură. Vom lua prânzul la bordură. Ceva, terrina sau fois gras, nițel caviar, camembert sau Boeuf Stroganoff. Sau un covrig. E bun cu must. Vremea e frumoasă. Până pe la ora 20, când se lasă rece, a fost mesajul postat de actriță pe pagina sa de Facebook.

Începând cu 3 octombrie, ora 00:00, în București, unde rata de infectare a depășit 8 la mia de locuitori, s-au impus noi restricții pentru persoanele nevaccinate. Printre acestea se numără: interzicerea circulației în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20,00-5,00 fără declarație pe proprie răspundere, interzicerea accesului în restaurante, săli de sport sau piscine, interzicerea participării la evenimente private sau activități recreative.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!