Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 10:20

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

Invitați în emisiunea La Măruță, Cleopatra și Edward au vorbit despre luna lor de miere din Italia, dar și despre decizia solistei de a-și păstra numele de familie.

Și-a schimbat sau nu Cleopatra Stratan numele după căsătoria cu Edward Sanda

„Doar Cleopatra Stratan (n.red. este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

„La starea civilă, când urma să semnăm, eu stăteam cu spatele și în spatele meu când a venit tăticul ei cu ea de braț, l-am văzut direct în lacrimi și-am izbucnit și eu instant”, a mai spus Edward despre cununia civilă. „A plâns tot drumul (n.red. Pavel Stratan). A fost cel mai emoționant moment de la nuntă”, a completat Cleopatra.

Despre cununia lor religioasă din Chișinău, Cleopatra a mai spus: „La biserica respectivă, fiind foarte aproape de casă, mergeam în fiecare duminică sau mai des. Era un loc pe care-l știam destul de bine și pe lângă care treceam de fiecare dată, pentru că aveam drum în centrul orașului, unde și este, și-am zis să o facem acolo”.

Despre luna lor de miere, Edward a mai spus: „Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”. „Două săptămâni de miere”, a adăugat Cleopatra.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

După nuntă, perechea a fost criticată pentru că nu a avut nași. Deranjat de comentariile răutăcioase, cântărețul a scris pe Instagram: „Da! Se poate fără nași! Da! Se poate în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!”.

„Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face»! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #trăimprezentul”, a încheiat.

Pe 12 august, perechea a lansat piesa „Cel puțin o veșnicie”, iar videoclipul acesteia redă povestea lor de dragoste. Cleopatra și Edward au devenit un cuplu pe 11 februarie 2020. „Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent”, a scris artista atunci.

„Am lansat piesa vieții noastre! 🔥 La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun, care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt”, a scris și Edward.

Foto: Instagram/Cleopatra Stratan/Șerban Nițescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!