Maia Morgenstern are COVID-19. „Cred că am evitat o tragedie”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 16:01

Maia Morgenstern (59 de ani) a confirmat în mediul online că are COVID-19. Deși a contractat virusul SARS-CoV-2, din fericire, actrița nu a spus că ar avea o formă gravă a bolii.

Maia Morgenstern are COVID-19. „Cred că am evitat o tragedie”

„M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol), POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment. Nu vreau să devin o povară. Cred că am evitat o tragedie”, a scris actrița în mediul online.

Maia Morgenstern are COVID-19. „Cred că am evitat o tragedie”

„Aș fi putut infecta, la rândul meu, alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a încerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală”, a continuat.

„Felul meu de a spune: Mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară! Am grijă de mine. În toate felurile, de trupul meu, de mintea mea, de sufletul meu. Am grijă permanentă”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Maia Morgenstern, mesaj de susținere pentru prietenii ei nevaccinați: „Voi lua prânzul la bordură”

Moment fără precedent la Masked Singer România! Cum i-a uimit Maia Morgenstern pe jurați

Ce a pățit Maia Morgenstern în metrou: „Oamenii au reacționat: m-au certat”

Tânărul acuzat că a amenințat-o pe Maia Morgenstern a fost reținut

„În toată această perioadă, am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni”, a adăugat.

„Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2…3 luni. Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența. O dată la două zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare… eu fac, făceam și voi face test. Desigur, mulți râdeau de mine….și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară”, a mai scris.

Maia și actorul Claudiu Istodor (61 de ani) au fost căsătoriți în perioada 1983 – 1999. Din mariajul lor a rezultat un fiu, Tudor Istodor (37 de ani), de asemenea actor. După divorțul de Istodor, Maia a avut o relație cu actorul Demeter Andras, alături de care are o fiică, Eva Lea Cabiria (născută în 1999). Din 2001 până în 2015, actrița a fost căsătorită cu Dumitru Băltăţeanu, alături de care are o fiică, Ana Isadora (născută în 2003).

Maia s-a născut pe 1 mai 1962, la București. A urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală I.L. Caragiale din București, clasa profesorului Dem Rădulescu, pe care le-a absolvit în 1985. În 1989 a devenit actriță a Teatrului Evreiesc de Stat, iar din 1990 joacă și pe scena Teatrului Național București.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!