Madonna se ascunde de români

De Unica.ro, pe

Zeci de jurnalişti s-au înghesuit, ieri, la ieşirea de protocol a Aeroportului „Aurel Vlaicu”, unii s-au urcat şi pe acoperişul acestuia, în speranţa că Madonna va apărea măcar pentru o clipă în flashurile aparatelor de fotografiat.

După o zi întreagă de zvonuri şi ipoteze, care erau infirmate la câteva minute după ce se iveau, micul charter al Madonnei a apărut, în apus.

A aterizat pe o pistă plină de ciori, unde diva a coborât şi a plecat în mai puţin de cinci minute, pe „ieşirea din dos”, cu alaiul său cu girofare.

Înainte de aterizare, venirea artistei a fost anunţată de desfăşurarea de forţe de ordine şi de prezenţa celor cinci bodyguarzi îmbrăcaţi în costume negre, ce păzeau o ieşire ascunsă a Aeroportului „Aurel Vlaicu”.

Tot acolo, trei maşini negre cu geamuri fumurii, alături de alte trei de teren, cu sigla BGS, aşteptau sosirea în România, pentru prima dată, a extravagantei „fete materialiste”.

Consecventă secretomaniei care a caracterizat şi celelalte show-uri din turneul „Sticky&Sweet Tour”, Madonna a făcut şi aici „o fentă”.
La 19.32, când toţi ochii erau aţintiţi spre ea, avionul personal al divei a coborât, dar imediat s-a ascuns în spatele unor aeronave low cost deja „parcate”.

Mai multe detalii despre sosirea Madonnei şi unde este cazată poţi afla de pe evz.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!