Liviu Vârciu şi Claudia de la Sexxy şi alte ştiri

De Diana Sorescu, pe

Liviu Vârciu şi a sa viaţă amoroasă ţin prima pagină a ziarelor de luni bune. Căsnicia cu năbădai alături de Adelina Pestriţu şi aventurile sale numeroase în recomandă…
… drept un Don Juan urban!

–    Bruneta Claudia, cântăreaţa de la Sexxy, şi-a început viaţa sexuală la 19 ani. Cel care a reuşit să o convingă pe Claudia să renunţe la virginitate a fost chiar Liviu Vârciu, pe atunci solist în trupa LA. Chiar dacă bruneta era îndrăgostită de el, relaţia s-a terminat repede din cauza că artistul a înşelat-o cu o admiratoare.

–    Monica Columbeanu a venit special din America pentru a participa la finala „Dansez pentru tine”. Diva s-a bucurat să îşi reîntâlnească partenerul şi coregraful şi a petrecut câteva ore plăcute în preajma foştilor colegi. Însă seara nu s-a terminat la fel de bine: Moni s-a simţit foarte rău şi a ajuns pe targa din salvare! Medicii i-au administrat Extraveral, însă starea vedetei nu s-a îmbunătăţit. Peste noapte, ca un soţ grijului ce este, Iri a chemat un medic la reşedinţa de la Izvorani.

–    Astăzi, designerul Cătălin Botezatu îşi serbează ziua de naştere! Odată cu împlinirea celor 44 de ani, Bote a primit o grămadă de cadouri, printre care declaraţii de dragoste şi chiar cereri în căsătorie.

–    Bianca Drăguşanu a pozat în Playboy, ediţia din decembrie. În cadrul interviului, asistenta lui Capatos a mărturisit că nu a făcut în viaţa ei sex! Sună paradoxal, însă diva a explicat: „Fiecare bărbat care a ajuns în patul meu (sau în al cărui pat am ajuns) a fost în momentul respectiv iubitul meu, mi-a plăcut şi m-am îndragostit de el. Că mi-a trecut de unul mai repede, de altul mai greu, e altă poveste. Dar nu am acceptat să fac sex doar pentru că îmi tropăiau hormonii”.

–    Cristina Rus îşi doreşte ca Moş Crăciun să îi mai aducă un bebeluş! Blonda a mărturisit în cadrul emisiunii Happy Hour că îşi va petrece sarbătorile de iarnă alături de familie şi de micuţul Dragoş, dar că se pregăteşte şi de relansarea pe piaţa muzicală. Chiar şi aşa, un alt bebe ar fi binevenit. Că doar are trei bone ce se ocupă de băieţelul ei!

–    Prezentatoarea TV Olivia Steer trece printr-o adevărată dramă. Sora ei, Lavinia, a încetat din viaţă la doar 38 de ani. Femeia se lupta de mai bine de şase ani cu o boală nemiloasă: cancer la sân.

–    Andreea Marin Bănică s-a reprofilat! Oficial, vedeta se poate mândri cu o profesie relativ nouă pe piaţa românească, aceea de mediator. Diva a urmat cursuri de specialitate pe care le-a absolvit cu brio, iar acum urmează să îşi deschidă un cabinet particular.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!