Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) și sora ei, Estera (30 de ani), fac echipă în cel mai nou sezon Asia Express, Drumul Împăraților. Anul acesta, filmările au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Asia Express 2021 se va difuza din toamnă. Lidia și Estera, precum și celelalte echipe, sunt nevoite să trăiască cu 1 euro pe zi, să-și caute cazare și transport și să ajungă primele la destinație, după îndeplinirea mai multor probe.

Din cauza pandemiei de coronavirus, localnicii rareori opresc pentru a ajuta autostopiști. Totodată, între concurenți și localnici există probleme de comunicare.

Lidia Buble și sora ei, Estera Asia Express sezonul 4Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

„Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem, să batem la multe porți, și să fim ușuite și, pe lângă faptul că eram respinse, se uitau la noi cu dispreț.

Prima zi cred că nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii.

Am alergat cu vreo 40 de kg de bagaj. Apoi să stai să-ți cauți cazare 4 ore, aia a fost… în timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi.

Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, n-au unde să doarmă”, au declarat surorile Buble.

„Ne spuneau: «Vreți să dormiți? Păi, intrați aici în grajd cu vacile și dormiți». Eram ca la nuntă, cu alaiul după noi, cu oameni care râdeau de noi. Efectiv era să rămânem să dormim într-un cort sau într-o școală părăsită.

Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă, cu 5 copii, acolo ne-am simțit ca acasă”, au mai povestit.

„M-am obișnuit cu cerșitul. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Pur și simplu mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spunem șoferilor că ne este foame”, au mai spus.

Lidia Buble este cea mai bine plătită concurentă din sezonul 4 Asia Express 

La fiecare două zile petrecute pe traseu, Estera Buble primește 800 de euro, iar Lidia Buble este recompensată cu 2000 de euro pentru fiecare ediție, fiind cea mai bine plătită concurentă din acest sezon, informează WOWbiz.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult.

Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, mai declara Lidia înainte ca filmările să înceapă.

Celelalte 8 echipe din sezonul 4 Asia Express sunt: Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol (40 de ani) și de actorul Marius Damian (49 de ani).

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu (40 de ani) și Andrei Ștefănescu (43 de ani), care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL (42 de ani).

Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor (32 de ani). Oase și Marius Damian vor găzdui de asemenea competiția TV în sezonul 4.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!