Leo Iorga a învins cancerul. Cum arată artistul acum

De Mădălina Manole pe
Leo Iorga a reușit să învingă cancerul și acum arată foarte bine. Artistul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu șapte ani, iar cu ajutorul medicilor, al tratamentelor complexe și al soției sale a reușit să se vindece complet.

Leo Iorga, în vârstă de 53 de ani, fost solist al trupelor Cargo şi Compact, a fost diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar, ulterior artistul trecând printr-o operație la plămâni și una la creier, unde i se descoperise o tumoare. Artistul a mers până în Cuba pentru a face un vaccin care să-i distrugă celulele canceroase, s-a supus chimioterapiei și imunoterapiei, iar astăzi are din nou zâmbetul pe buze.

Leo Iorga

Ca urmare a tratamentului cu citostatice, Leo Iorga slăbise enorm și își pierduse tot părul, însă ultimele fotografii postate de artist pe pagina sa de Facebook demonstrează că și-a revenit și se află într-o condiție fizică foarte bună.

Leo Iorga

Leo Iorga și soția sa, Paula Iorgu, au împlinit pe 16 septembrie 29 de ani căsătorie: „La bine și la greu împreună, legați de Bunul Dumnezeu prin Taina Sfântă a cununiei. Nunta am petrecut-o în Venus la Calypso Night Club unde invitații au avut parte de un program artistic de excepție pentru acea vreme: dansatoare, cântăreți, circari, iluzioniști, formații, colegi de breaslă ai lui Leo. A fost o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți.” – a scris aceasta pe pagina sa de Facebook

Leo Iorga la nunta

Citește și – Iubitul Andreei Marin se mută în România

Citește și – EXCLUSIV Cum se pregătesc Andreea și Cabral Ibacka să devină părinți

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO