Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și iubita lui, Corina (30 de ani), au devenit părinții unui fiu, Liam, pe 19 mai 2022. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, antrenorul a vorbit despre trecutul partenerei lui de viață.

Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană nu îi cer buletinul. Foarte multe informații sunt false. Toată lumea și toți care au scris si au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult de Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Trebuie să existe cumva o conexiune, altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună. Eu sunt nebun cu curățenia, sunt fixist, am lucruri care altuia nu îi plac poate. De trecut… cum aș putea să aflu trecutul cuiva, să întreb de buletin sau bărbații din oraș. Contează să îmi placă!”, a completat antrenorul.

Înainte ca Laurențiu și Corina să devină un cuplu, tânăra a avut o relație cu artistul Kamara, În noiembrie 2021, pentru Realitatea Sportivă, Kamara a declarat că el și Corina s-au cunoscut la un concert din Călimănești.

„Eu nu am nicio problemă. Mi se pare urât. Și eu am avut 19-20 de ani. Toți am făcut, la un moment dat, ceva. Să ies acum să spun că am fost cu nu știu cine. Ok, și? Și ce?”, mai spunea Laurențiu în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Kamara, despre Corina: „Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața”

„Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și, parcă, una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, i-am trimis filmulețul și pozele”, a explicat Kamara, despre relația dintre el și Corina.

În filmarea care a apărut pe Internet, Kamara îi oferă Corinei mai multe sfaturi de viață.

Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și că cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a mai declarat Kamara.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf. N-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.

Laurențiu s-a separat de Anamaria Prodan (49 de ani) în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Împreună au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Din primele mariaje, Laurențiu mai are un fiu, Luca (21 de ani), iar Anamaria două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat:

„Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!