Justin Bieber vrea să devină cetățean american

De Oana Savin pe
Justin Bieber a aplicat pentru dublă cetățenie. El își va păstra cetățenia canadiană, dar va deveni, de asemena, și cetățean american.

Acest lucru era de așteptat întrucât artistul își petrece majoritatea timpului în Statele Unite, iar aceste legături sunt cu atât mai strânse cu cât el s-a logodit cu Hailey Baldwin, dezvăluie TMZ.

Potrivit unor surse, Bieber iubește America și aprecizată această țară, unde a cunoscut faima și bogăția.

Justin s-a născut în Ontario, Canada, dar s-a mutat în Atlanta pe când avea 13 ani. De atunci și-a format rădăcinile americane.

Citește și: Justin Bieber i-a făcut o serenadă lui Hailey, în fața Palatului Buckingham

Procesul prin care trebuie să treacă Justin Bieber pentru a obține cetățenia

În primul rând, el trebuie să dovedească că are dreptul să fie în această țară. Nu va avea probleme aici deoarece deja deține cartea verde.

Apoi, trebuie să completeze un formular, cerință formală pentru a începe naturalizarea procesului. Acest lucru îl va face să scoată din buzunar 700 dolari.

De asemenea, Bieber va fi verificat de FBI și i se vor lua amprentele.

Urmează interviul pentru cetățenie. În timpul interviului, starul va trebui să răspundă la întrebări despre istoria Statelor Unite și conducerea țării și să demonstreze că știe limba engleză.

Dacă va trece de toate aceste probe, el va merge la o ceremonie unde va jura credință Statelor Unite.

Citește și: Jamie Oliver își urmărește copiii prin intermediul unei aplicații

Deși ar putea renunța la cetățenia canadiană, Bieber nu intenționează să facă acest lucru. Justin simte o conexiune puternică cu Canada, unde de curând a cumpărat o proprietate în Ontario, pe care a dat 5 milioane de dolari.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro