Justin Bieber i-a făcut o serenadă lui Hailey, în fața Palatului Buckingham

De Oana Savin pe
Justin Bieber și iubita sa au fugit de speculațiile privind căsătoria lor și au mers în Londra pentru o escapadă romantică. În timp ce vizitau capitala britanică, Justin Bieber i-a făcut o serenadă lui Hailey, în fața Palatului Buckingham.

În timp ce se sprijinea de Victoria Memorial, artistul în vârstă de 24 de ani și-a surprins fanii când a scos chitara și a început să cânte.

Spunându-i modelului că o iubește, Bieber a început să interpreteze piesa Major Lazer în versiune acustică.

Citește și: Jessica Simspon este însărcinată cu cel de al treilea copil

Justin Bieber i-a făcut o serenadă lui Hailey

Deși a încercat să rămână anonim, Justin și-a păstrat gluga pe cap în timp ce un grup de fani s-a adunat în jurul lui.

 

View this post on Instagram

 

Justin Bieber singing in front of Buckingham Palace today! #shook #lucky #justinbieber #streetconcert

A post shared by @ michael_kmlg on

Hailey s-a aflat în acest grup și a filmat mândră momentul iubitului său.

După ce s-au distrat la Palat, perechea de îndrăgostiți s-a îndreptat spre London Eye.

Săptămâna trecută au apărut mai multe zvonuri conform cărora Justin și Hailey s-a căsătorit în secret, în momentul în care au fost văzuți intrând la o judecătorie unde au obținut licența pentru căsătorie.

Citește și: Chris Martin a compus o odă dedicată pasiunii lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurți

O sursă a declarat pentru revista People că s-au căsătorit „fără să asculte de nimeni”, însă Hailey a declarat pe Twitter că încă nu și-au rostit jurămintele.

Justin Bieber și Hailey s-au logodit în luna iulie a acestui an, pe când se aflau în vacanță în Bahamas. La scurt timp de la logodnă, cântărețul a postat pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste pentru aceasta, confirmând în același timp și logodna lor.

Mă gândeam să aștept puțin până să vorbesc despre asta, însă vorbele circulă repede, așadar o spun direct: Hailey, iubesc atât de muuuult totul la tine! Sunt decis să-mi petrec toată viața încercând să descopăr fiecare părticică a ta, iubindu-te cu răbdare și cu bunătate. Promit să-mi conduc familia cu onoare și integritate, lăsându-l pe Iisus, prin intermediul Sfântului Duh, să ne ghideze indiferent de deciziile pe care le vom lua”, a scris Justin pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe fotografii cu ei doi. „Inima mea  este COMPLET și ÎN ÎNTREGIME a ta și te voi pune ÎNTOTDEAUNA pe primul plan! Ești iubirea vieții mele, Hailey Baldwin, și nu aș fi vrut să mi-o petrec cu altcineva”, a fost mesajul lui Bieber.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro